Om Oss


Antiviba är ett svenskt företag med sina rötter i Skåne. Våra produkter är svenska och tillverkas i Västra Götaland och i Skåne. Antivibas målsättning är att jobba med produkter som minskar sjukdomsspridningen i Sverige och Europa. Vårt fokus ligger i att leverera kvalitetsprodukter på ett hållbart sätt, med effektiva processer och tillverkning i Sverige.

För oss är det extra viktig att gynna den lokala och svenska marknaden, och har tätt samarbete med det svenska näringslivet. Det är en stor prio att jobba med svenska företag, allt från fabrikerna där produkterna tillverkas till fraktbolagen som i sin tur skickar varorna till slutkund.

Utöver detta är vi också öppna för att jobba med svenska myndigheter och sjukvård för att se till att deras behov tillgodoses, och dessa får naturligtvis förtur på sina leveranser! Men vi får inte glömma att alla har ett eget ansvar att hålla sig friska i så stor utsträckning som möjligt. Använd tvål och handsprit regelbundet så kan även du bidra till att inte belasta sjukvården i onödan!

Under rådande omständigheter är produkterna dyrare än vanligt att tillverka för våra samarbetspartners, då innehållet är extremt eftertraktat världen över. Detta gör att priserna från fabrikerna blir mycket högre till oss som leverantör, och då tyvärr högre än vanligt till er som slutkund. Vi är tacksamma för eran förståelse för detta.

Mvh