Vanliga frågor och svar


Vilka är Antiviba?

Vi är ett svenskt företag och nätverk med rötter i Skåne. Vår målsättning är att jobba med produkter som minskar sjukdomsspridningen i Sverige och Europa. Vårt fokus ligger i att leverera kvalitetsprodukter på ett hållbart sätt, med effektiva processer och tillverkning i Sverige som i sin tur gynnar det svenska näringslivet. 


Var kommer era produkter ifrån?

Alla våra produkter produceras inom Sverige i fabriker i Västra Götaland och i Skåne.


Jag har hört att sjukvården är i kris och saknar de produkter ni säljer. Varför skickar ni inte era produkter sjukhusen istället?

Sjukhus och myndigheter är mer än välkomna att kontakta oss för direktleverans till tex sjukhus. Och dessa får naturligtvis företräde!


Jag tycker att ni ska skänka era lager till sjukhusen!

Då vi, precis som alla andra företag har löpande utgifter och kostnader, bland annat för vår personal, så hoppas jag att gemene person förstår att det inte är hållbart för någon.


Det är tomt på hyllorna i mitt lokala apotek. Är det ni som köpt upp alla lager?

Alla våra produkter kommer direkt från fabrik. Våra leveranser påverkar inte några andra leveranser till tex apotek eller sjukhus.


Era priser är högre än mitt lokala apotek. Hur kommer detta sig?

Under rådande omständigheter är produkterna dyrare än vanligt att tillverka för våra samarbetspartners, då innehållet är extremt eftertraktat världen över. Detta gör att priserna från fabrikerna blir mycket högre till oss som leverantör, och då tyvärr högre än vanligt till er som slutkund.


Om ni har några fler frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss via E-post, Facebook eller vår chatt på hemsidan. Vi svarar så fort vi har möjlighet!